El Rei es reuneix amb Pedro Sánchez a la Zarzuela

El líder del PSOE, a qui dilluns va rebre Rajoy, fa al·lusió a la seva activitat d'aquesta setmana: "Una agenda molt intensa, però val la pena"

El Rei rep a la Zarzuela Pedro Sánchez. / JUAN MANUEL PRATS / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Després de reunir-se aquest dilluns amb el president del Govern, Mariano RajoyMariano Rajoy, amb el focus posat en el procés sobiranista català, el flamant secretari general del PSOEPedro Sánchez, ha anat aquest dimarts al Palau de La Zarzuela, on l'ha rebut el rei Felip VI. Les primeres paraules del líder socialista al Monarca, mentre tots dos posaven davant els fotògrafs, s'han referit a la seva activitat d'aquesta setmana, tot just estrenat el càrrec: "Una agenda molt intensa, però val la pena".

Notícies relacionades

Sánchez ha arribat al Saló d'Audiències del Palau de la Zarzuela a les 9.30 hores i ha fet broma amb fotògrafs i els periodistes, que li han subratllat l'agenda tan plena que té. "I el que queda", ha apuntat. Poc després ha arribat el Rei, que, mentre el saludava, ha al·ludit a la feinada que té el nou líder del PSOE.

Posteriorment, s'han dirigit al despatx oficial del Rei per entrevistar-se, ja a porta tancada. L'audiència del Monarca a Sánchez, que en la seva reunió amb Rajoy tots dos van tenir com a únic punt en comú el rebuig de la consulta, té lloc en vígílies de la que el president del Govern mantindrà, aquest dimecres, amb Artur Mas.