Rull creu que Pujol ha de reflexionar si ha de comparèixer davant Convergència

El nou número dos de CDC admet que la revelació de l'expresident ha produït "tristesa, consternació i un impacte important" en el partit

Rull demana a Pujol que reflexioni sobre el seu paper al partit després de fer públic que tenia comptes a l’estranger que no havia declarat. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El nou número dos de CDC, Josep Rull, ha dit avui que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha de reflexionar sobre si ha de comparèixer davant Convergència després que confessés ahir a través d'un comunicat que durant més de 30 anys va amagar a l'estranger l'herència del seu pare. Rull ha manifestat en una entrevista a RAC1 que es va assabentar del comunicat de Pujol un quart d'hora abans que es fes públic. El dirigent nacionalista admet que la revelació de l'expresident ha produït en el seu partit "tristesa, consternació i un impacte important".

Notícies relacionades

Sobre l'oportunitat de la comunicació, que va coincidir amb l'anunci de la nova direcció col·legiada de CDC, Rull ha dit: "Ha triat el dia que considerava que ho havia de fer públic, però és evident que aquesta notícia ha impactat de manera contundent, en la societat i en el partit".

"Més enllà d'aquest comunicat, Pujol ha de comparèixer naturalment davant la justícia", i sense dir que hauria d'abandonar els càrrecs que manté al partit, Rull ha demanat a l'exdirigent nacionalista que "hauria de reflexionar si ha de comparèixer davant Convergència per enfortir el projecte que ell va crear".