'Catalonia Votes': la nova web del Govern per internacionalitzar el procés català

La pàgina, escrita en anglès, alemany i francès, explica els motius pels quals s'ha arribat fins aquí

’CataloniaVotes’: imatge de la nova web del Govern català.

’CataloniaVotes’: imatge de la nova web del Govern català.

1
Es llegeix en minuts

Internacionalitzar el procés català. Aquest és un dels objectius que persegueix el Govern des de fa mesos i que fa ara un pas més amb la posada en marxa de la web 'Catalonia Votes'. Escrita en anglès, alemany i francès, la pàgina explica els motius de la celebració del referèndum i repassa les raons per les quals s'ha arribat fins aquí. Entre les dates i els fets destacats, hi ha la sentència del Tribunal Constitucional de l'Estatut, les consultes populars iniciades a Arenys de Munt, les manifestacions celebrades a Barcelona i la Via Catalana de l'any passat, entre altres. 

Vídeos de diferents representants

Notícies relacionades

A 200 dies del 9-N, a la pàgina es poden veure diferents vídeos, on apareixen el president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i els líders dels diferents partits que recolzen la consulta, parlant en anglès. A més, també el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, el secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez, la presidenta de l'Assemblea Nacional CatalanaCarme Forcadell, o la d'Òmnium CulturalMuriel Casals, opinen sobre la necessitat de la celebració del referèndum. 

Els articles publicats per Mas o per membres del Govern a la premsa estrangera al llarg d'aquests mesos també apareixen a la web, així com articles traduïts a l'anglès publicats per la premsa catalana.