L'APOSTA SOBIRANISTA

Camacho assegura que es planteja marxar de Catalunya

"Jo no vull que el meu fill pugui viure en una societat on no hi ha llibertat, on no hi ha pluralitat", afirma la líder del PPC a 13TV

1
Es llegeix en minuts

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, s'està plantejant abandonar Catalunya a causa del procés sobiranista. Així ho va assegurar almenys aquest dilluns a la nit al programa 'El cascabel al gato' de 13TV. "Molta gent s'està plantejant deixar de viure a Catalunya. Jo mateixa m'ho estic arribant a plantejar", va sostenir.

Notícies relacionades

La dirigent popular veu un escenari de "profunda preocupació" per part dels ciutadans que resideixen a Catalunya i no comparteixen la postura del Govern català. "Si aquesta situació segueix així", va afirmar en relació amb el desafiament sobiranista, "jo no vull que el meu fill pugui viure en una societat on no hi ha llibertat, on no hi ha pluralitat".

Camacho va rebutjar també viure en un territori amb "una hegemonia política on es diu que hem de convèncer les 'chonis' i els Fernández perquè estiguin a favor de la independència". La líder del PPC es va referir així a les paraules de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que el cap de setmana passat es va vanagloriar que "hi ha 'chonis' i Fernández que s'han fet independentistes". Unes declaracions que Camacho ja va criticar aquest dilluns en roda de premsa per al·ludir a "ciutadans de primera i de segona", tal com va reiterar també a la cadena televisiva dels bisbes.