Rajoy sobre l'11-M: "Treballarem perquè una massacre així no es repeteixi"

Cospedal advoca perquè "més llum" completi la veritat recollida en la sentència

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA MARTÍN / Madrid

Un dia abans de l'aniversari dels atemptats de l'11-M, el president del Govern, Mariano Rajoy, ha fet un parèntesi en el seu discurs davant el comitè executiu del PP per traslladar el seu suport a les víctimes i famílies dels afectats, alhora que ha assegurat que el Govern treballarà perquè "una massacre com aquesta mai" es torni a produir, segons han asseverat fonts populars.

Mentrestant, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, preguntada en roda de premsa sobre els atemptats, s'ha mostrat disposada que mai es "tanqui la porta" a la possibilitat de projectar "més llum" sobre la tragèdia, "amb el benentès" que ja existeix una sentència judicial.

Notícies relacionades

"Si hi ha més dades i es pot fer més llum sobre un esdeveniment tan tràgic per a la història d'Espanya, seria benvingut", ha assegurat Cospedal després del comitè executiu del PP.

Preguntada si se sap "tota la veritat" sobre l'11-M, Cospedal ha subratllat que ja hi ha una sentència judicial i ha considerat que "el millor" sempre és que se sàpiga tota la veritat. "Qualsevol llum que s'hi vagi afegint sempre serà bona i serà benvinguda pel PP", ha afegit.