Moviments en les files conservadores

Cifuentes insta els càrrecs del PP processats a dimitir

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
MADRID

La delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, que aquesta legislatura ha destacat per les seves escomeses contra el moviment dels indignats, i és una de les més ben situades en la carrera per succeir Ana Botella al capdavant de l'alcaldia de la capital, es va desmarcar ahir de la línia oficial del seu partit al considerar que «hi ha polítics» del Partit Popular i altres partits que, com que s'han vist esquitxats per casos de corrupció, «potser no haurien d'estar ocupant càrrecs perquè perjudiquen» les formacions i la política.

Notícies relacionades

En un esmorzar informatiu organitzat perVanity Fair va deixar clar que, com a jurista que és, defensa la presumpció d'innocència. Tot i això, va reclamar que aquells dirigents que hagin comès un delicte en l'exercici del seu càrrec o siguin condemnats, dimiteixin. Així mateix va exigir el mateix comportament a aquells càrrecs públics que, com el socialista José Blanco, estiguin a punt de ser processats.

EL 'CAS BÁRCENAS' / Cifuentes va reconèixer a més a més que elcas Bárcenas «està fent molt de mal al PP». La delegada del Govern a Ma- drid va carregar per una altra part contra l'ara president del Senat, Pío García Escudero, al considerar que hauria d'haver declarat a Hisenda el préstec que li va fer el PP. Els conservadors, en canvi, recolzen que el senador no informés de l'assumpte.