Corinna se sent "utilitzada enmig d'afers interns" d'Espanya

La princesa alemanya declara a una revista que va organitzar la lluna de mel dels prínceps d'Astúries

Corinna Wittgenstein, el maig del 2006, als premis Laureus.

Corinna Wittgenstein, el maig del 2006, als premis Laureus. / SEEFRIED/AGENCY PEOPLE IMAGE/SIP (SEEFRIED/AGENCY PEOPLE IMAGE/SIP)

2
Es llegeix en minuts

La princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein confessa estar "preocupada" per les "falses informacions" que estan circulant sobre ella a Espanya, on diu que se l'està "utilitzant enmig d'afers interns" del país.

Així ho assegura a la revista Vanity Fair, que en un ampli reportatge sobre l'amiga del Rei cita fonts de l'entorn de l'aristòcrata alemanya per assegurar que va organitzar la lluna de mel dels prínceps d'Astúries el 2004, i va fer gestions amb l'Aràbia Saudita o amb el president de Rússia, Vladímir Putin.

CONTRACTES CONFIDENCIALS

"Estic molt preocupada per les informacions falses que circulen sobre mi a Espanya, però no puc comentar res perquè tinc firmats contractes de confidencialitat amb els meus clients i perquè, a més, estic convençuda que se m'està utilitzant enmig d'afers interns del país que no tenen a veure amb mi", ha dit Corinna a la revista.

Al ser preguntada després si ha rebut amenaces, la princesa respon lacònica: "Aquesta és una altra raó per la qual no parlaré". No obstant, una amiga íntima de Corinna --el nom de la qual no cita-- confirma aquestes amenaces des que el seu nom va sortir a la llum amb la cacera a Botswana i de les quals la mateixa aristòcrata hauria informat al rei Joan Carles, però aquest li hauria dit que no es preocupi.

Després de les declaracions que va fer a 'El Mundo', on va admetre que havia prestat col·laboració "delicada" al Govern espanyol en assumptes classificats, el Rei li va enviar un missatge dient-li que les havia llegit i que la recolzava, segons les fonts citades per aquesta publicació. La princesa també va fer declaracions a la revista ¡Hola!

 LA LLUNA DE MEL DELS PRÍNCEPS

Notícies relacionades

La primera missió de Corinna, segons relata la revista, va ser organitzar el viatge de lluna de mel dels Prínceps d'Astúries a Jordània, Tailàndia i Fiji sense que patissin la persecució dels paparazzis. El segon encàrrec, afegeix, va ser ajudar el duc de Palma, Iñaki Urdangarin, a aconseguir una feina a la Fundació Laureus. Encara que va aconseguir que fos president de Laureus a Espanya, el gendre del Rei va rebutjar el càrrec.

Així mateix, la revista relata algunes de les gestions que aquests anys hauria realitzat Corinna tant amb l'Aràbia Saudita, que hauria estat l'"embrió" del qual sortiria sis anys després la firma del tren d'alta velocitat a la Meca, com amb les autoritats russes. A aquest respecte, assenyala que l'alemanya hauria col·laborat perquè el president Vladímir Putin rebés el Rei al Kremlin el juny del 2005. Vuit mesos després, Putin realitzava la seva primera visita d'Estat a Espanya.