Anar al contingut

CONSULTA POLÍTICA, ECONÒMICA I SOCIAL SOBRE CATALUNYA

El baròmetre de Catalunya, al complet

EL PERIÓDICO ofereix als seus lectors l'accés a la base de dades i a les tabulacions de l'enquesta

El baròmetre de Catalunya, al complet

EL PERIÓDICO completa l'entrega del baròmetre del GESOP després de la convocatòria d'eleccions a la Generalitat de Catalunya oferint als seus usuaris totes les dades amb què s'ha dut a terme l'estudi. Així, els lectors poden accedir a la base de dades i les tabulacions de l'enquesta.

La base de dades recull, de forma detallada, les respostes que han donat les persones enquestades a cada una de les preguntes del qüestionari. Per la seva part, les tabulacions permeten als lectors consultar els resultats mitjançant una explotació concreta. A través de les files es mostren totes les preguntes realitzades, mentre que en les columnes es descriuen les variables com l'edat i el sexe, el nivell formatiu i el lloc de residència.

Resultats de l'estudi

Entre els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ha publicat els resultats del sondeig del GESOP, en què, entre altres qüestions, destaca el fet que el 70% dels catalans estan a favor d'una consulta sobre la independència i l'augment en la intenció de vot dels partits sobiranistes.

- Descarregueu la base de dades del baròmetre de primavera del GESOP, en format SPSS.
- Descarregueu les tabulacions horitzontals, verticals i absolutes del baròmetre de primavera, en format PDF

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.