Cites setmanals

Parets llança la nova programació de ‘Gent Gran Activa!’

En aquesta temporada també es posarà èmfasi en la importància de cuidar la salut mental i es realitzarà un taller de benestar socioemocional a tots els casals del municipi

Parets llança la nova programació de ‘Gent Gran Activa!’

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primavera arriba plena d’activitats per a la gent gran de Parets del Vallès (Vallès Oriental) amb la nova programació sota el títol ‘Gent Gran Activa!’ amb una àmplia oferta de cites setmanals.

Dins de les activitats físiques i saludables, per estar en forma, s’ofereix ball ‘online’ a tots els casals municipals de persones grans. El manteniment físic es pot escollir en diferents dies i franges horàries al Pavelló Municipal o a Can Butjosa. Les classes de ioga es faran també al Pavelló Municipal i a Ca n’Oms i la gimnàstica també al casal de Ca n’Oms. El country tindrà lloc a la sala Cooperativa els dilluns i el txikung a la masia de Can Jornet. Asoveen acollirà diàriament la petanca i, finalment, la marxa nòrdica també es realitzarà al Casal Asoveen.

En aquesta temporada també es posarà èmfasi en la importància de cuidar la salut mental i es realitzarà un taller de benestar socioemocional en tots els casals del municipi. També hi haurà tallers per impulsar l’expressió i la creativitat, amb cursos de treballs manuals, de decoració i curacions, pintura a l’oli, teatre, patchwork, puntes de coixí i punt de mitjana i ganxet.

No es deixa de banda la cultura digital amb els cursos d’introducció a l’ús de l’ordinador al Casal Sant Jordi els dilluns i els cursos d’alfabetització digital que es realitzaran a Ca n’Oms els dimecres amb el professor Jordi Mena. Respecte a la formació i recursos, hi haurà un taller de memòria impartit per Georgina Vinyes els dilluns a Ca n’Oms i un altre d’exercitar la ment, que es farà els dimarts i dimecres al casal Asoveen i al casal Sant Jordi.

Notícies relacionades

Ja es pot consultar tota la programació a la web del consultori local.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO