Nens i joves

La Policia Local de Parets imparteix xerrades sobre assetjament a les escoles públiques del municipi

Les pròximes sessions se celebraran els pròxims 2 i 3 de març a l’Escola Lluís Piquer, dirigides als alumnes de cinquè

La Policia Local de Parets imparteix xerrades sobre assetjament a les escoles públiques del municipi

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Parets (Vallès Oriental) continua impartint les xerrades sobre assetjament a les escoles públiques del municipi amb l’objectiu de prevenir el fenomen entre els nens i els joves de Parets. En aquest sentit, les pròximes sessions se celebraran els pròxims 2 i 3 de març a l’Escola Lluís Piquer, dirigides als alumnes de cinquè.

El sergent de la Policia Local, Jordi Galera, encarregat d’impartir la xerrada destaca que «estem molt contents de la participació i rebuda de les sessions, la nostra intenció és que els nens i nenes deixin de ser espectadors i facin un pas endavant». Galera assegura que aquest és el missatge que volen transmetre, «la nostra intenció és dirigir aquestes xerrades també als pares i mares dels alumnes del municipi que tinguin un fill o filla en edat escolar», afirma.

Notícies relacionades

Les sessions de la Policia Local destinades als alumnes de cinquè i sisè dels centres educatius són fruit del treball conjunt de les conselleries d’Educació i Seguretat del consistori i s’han celebrat a totes les escoles públiques del municipi. D’altra banda, la Policia Local ha estès la proposta de fer xerrades sobre assetjament als pares i mares dels alumnes de les escoles de Parets, a través de les AFA (associacions de famílies d’alumnes) i les AMPA (associacions de pares i mares) del municipi.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO