Cultura

Parets s’omple de cultura: aquests són els espectacles per a aquest cap de setmana

El teatre Can Rajoler acollirà entre el 21 i el 23 de gener ‘Jazz som aquí!’, ‘La bella dorment’ i ‘Gran Reserva’

Parets s’omple de cultura: aquests són els espectacles per a aquest cap de setmana

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El teatre Can Rajoler de Parets del Vallès (Vallès Oriental) s’omple de cultura aquest cap de setmana. L’equipament cultural acollirà tres espectacles aquest 21, 22 i 23 de gener.

El primer de tots és ‘Jazz som aquí!’ que el 21 de gener a les 22 h omplirà el teatre. A l’obra, Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme han preparat una nova producció original i divertida en què l’humorista i cantant fa un viatge a través de cançons i personatges que aniran apareixent durant l’espectacle.

La Big Band Jazz Maresme posa l’energia a l’acompanyar un ‘multicrooner’ com Pep Plaza amb uns arranjaments especials per a l’ocasió. En aquesta ocasió, les imitacions arriben a escena en format musical, en un espectacle còmic amb molts registres.

Rialles Parets

Diumenge vinent, 22 de gener, a les 18 h, tindrà lloc ‘La bella dorment’ a càrrec de la companyia Dreams Teatre.

Es tracta d’un espectacle musical basat en el famós conte de Perrault, en què una fada malvada fa un malefici a una princeseta: abans de fer 16 anys es punxarà amb una agulla i morirà.

I finalment és el torn de l’espectacle ‘Gran Reserva’, el dia 23 de gener a les 19h, tindrà lloc l’obra d’una festa esbojarrada amb un ritme frenètic on es troben els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

Un maridatge d’humor hilarant fruit de les millors collites dels últims anys, servit per un equip de sommeliers esverats (els reconeixerà pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec).

Notícies relacionades

Les entrades per als tres espectacles ja són a la venda a les taquilles o a la pàgina web del teatre.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO