Festa major d’hivern

Can Rajoler acull l’entrega de les Medalles de la Vila de Parets 2022

A les 20.30 hores, Sergi Mingote i Txusa Mulà, a títol pòstum, i els Diables Parets i l’empresa Freudenberg rebran la distinció municipal

Can Rajoler acull l’entrega de les Medalles de la Vila de Parets 2022

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El teatre Can Rajoler acollirà aquest divendres, 20 de gener, l’entrega i l’acte de les Medalles de la Vila de Parets (Vallès Oriental), emmarcat com un dels actes més rellevants de la festa major d’hivern del municipi. A les 20.30 hores, Sergi Mingote, Txusa Mulà, Diables Parets i l’empresa Freudenberg rebran les Medalles de la Vila 2022 de Parets del Vallès, una distinció municipal destinada a premiar qualitats, mèrits personals o serveis prestats al municipi.

Els guardons per a les trajectòries personals i professionals s’entregaran, en aquesta ocasió, a títol pòstum i seran per a Sergi Mingote i Txusa Mulà. D’una banda, Sergi Mingote, proposat per la seva destacada tasca com a alpinista i com a exalcalde del municipi, i de l’altra, Txusa Mulà, per la seva contribució a la fotografia al municipi, junt amb l’Associació Fotogràfica Parets.

També rebrà el guardó de Medalla de la Vila l’entitat Diables Parets per reconèixer el seu treball i la seva col·laboració amb les activitats del poble. I, finalment, s’ha proposat la distinció de l’empresa Freudenberg, amb més de 50 anys a Parets, per la seva implicació social amb el municipi i la seva recent aposta per Parets amb una nova fàbrica sostenible de components d’automoció per al 2023. A més, la companyia té la seu d’Espanya al municipi des del 1968 i disposa d’una plantilla de prop de 600 persones.

Notícies relacionades

La Medalla de la Vila de Parets és una petita peça de plata, de forma circular, de 55 mm de diàmetre. A la medalla hi figura l’escut de Parets del Vallès en relleu i al revers hi figura la façana de la casa consistorial i hi consta la menció de què es tracta.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO