OAP

Pimec obre una oficina al Vallès Oriental per ajudar les pimes de la comarca

L’oficina ajudarà les petites i mitjanes empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants, com Parets, Montornès i Montmeló

Pimec obre una oficina al Vallès Oriental per ajudar les pimes de la comarca

PIMEC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pimec Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona van presentar la seva nova seu de l’Oficina Accelera Pime Rural a Cardedeu (Vallès Oriental). Àngels Subirachs, vicepresidenta de Pimec Vallès Oriental, i Ramon Arribas, regidor de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cardedeu, van donar la benvinguda a l’acte.

Aquesta seu, amb el suport de Red.es, es tracta d’una oficina física per donar suport a les pimes i persones autònomes dels municipis de menys de 20.000 habitants. Aquest suport és en relació amb els avantatges i metodologies innovadores que es poden utilitzar en els seus negocis mitjançant la incorporació de noves tecnologies.

L’OAP Rural té l’objectiu la digitalització d’empreses i autònoms evitant que aquesta actuació suposi un cost, ja que està subvencionat pels fons Next Generation. Ofereixen assesorament tecnològic personalitzat a través d’un diagnòstic digital de negoci, seminaris TIC o recursos digitals, entre altres actuacions.

Notícies relacionades

L’oficina ajudarà les petites i mitjanes empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants, com Parets, Montornès, Montmeló, la Llagosta, Sant Fost, Martorelles i Santa Maria.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO