Cultura

La Biblioteca Can Rajoler de Parets inicia la nova temporada d’activitats per a adults

Totes les activitats per a adults que organitza el servei municipal es realitzen a la tarda, a partir de les 18.30 h

La Biblioteca Can Rajoler de Parets inicia la nova temporada d’activitats per a adults

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Biblioteca Can Rajoler de Parets (Vallès Oriental) ha iniciat aquest octubre la nova temporada de les activitats per a adults que organitza l’equipament municipal per als pròxims mesos.

La primera activitat de la biblioteca, la que ha inaugurat les sessions del club de lectura per a adults, es va celebrar ahir, dimecres 6 d’octubre, a càrrec de José Luis Ibáñez amb una tertúlia entorn de la novel·la ‘El carrer de les camèlies’, de l’escriptora catalana Mercè Rodoreda.

No obstant, la programació continua amb el grup de conversa en francès que tindrà lloc el 10 d’octubre i que es reunirà quinzenalment els dilluns, a càrrec de Marlen Castro. D’altra banda, l’activitat ‘Descobreix l’art’, el segon dimecres de cada mes, té la primera sessió prevista per al 19 d’octubre, a càrrec de l’artista Iris Paris.

Notícies relacionades

La quarta setmana de mes, la biblioteca paretana oferirà les sessions ‘Butxaca de clàssics’, a càrrec de Nil Nadal, que és un club de lectura sobre clàssics de la literatura. Totes les activitats per a adults que organitza el servei municipal es realitzen a la tarda, a partir de les 18.30 hores.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO