2022

‘Bosc d’encís’ i ‘Olímpic Pompeu 92’: les comparses guanyadores del Carnaval de Parets

Quant al premi local, el primer lloc va ser per a ‘Afa el Jardí’ i el segon, per a ‘Qué pavo tengo!’

‘Bosc d’encís’ i ‘Olímpic Pompeu 92’: les comparses guanyadores del Carnaval de Parets
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Carnaval del 2022 ha arribat a la seva fi a Parets (Vallès Oriental) i un any més ha omplert la ciutat de rialles, balls i disfresses que han acompanyat les 9 comparses que han desfilat pels carrers de Parets, cinc infantils i quatre adultes.

El jurat va atorgar el primer premi de comparses a Bosc d’encís en la categoria adulta i a Olímpic Pompeu 92 en la categoria infantil. Per la seva banda, Els Makus de Vilassar i La Platja de Vila Parietes es van emportar la plata a casa.

En el concurs de disfresses, el jurat va premiar amb l’or adult Ewok (Marta Carreras); amb la plata, Xurros amb xocolata (Paula Reyes), i amb el bronze, Piano (Sònia Garcia). En la categoria de disfresses infantils el podi va ser per a Centauro (Hector Herreros) en primer lloc, La chica mágica (Miguel Mateo) en segon i Huggy Wuggu (Leo Pérez) a la cua.

La participació d’aquest any, assenyala el consistori, ha superat les previsions. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha valorat positivament la festivitat apuntant que «tenint en compte les circumstàncies actuals, ha sigut una jornada excel·lent, tant per la participació en el concurs com per la celebració en general».

Notícies relacionades

L’Ajuntament ha compartit les imatges de la jornada en el seu Flickr.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO