Infraestructures

Parets adjudica el projecte d’obra i la direcció de la piscina descoberta per més de 43 mil euros

La nova licitació neix de la «sobtada renúncia», a finals de l’any passat, de l’anterior arquitecte a qui es va encarregar la redacció del projecte

Parets adjudica el projecte d’obra i la direcció de la piscina descoberta per més de 43 mil euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La junta de govern de Parets (Vallès Oriental) ja ha adjudicat la redacció i direcciódel projecte d’obra de la nova piscina descoberta que es construirà al costat dels pavellons municipals. Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Pérez Piñana Arquitectes SCP, per un import de 43.547 euros.

La renúncia sobtada de Quim Rosell, l’anterior arquitecte a qui s’havia adjudicat l’obra i que va rebutjar l’encàrrec l’any passat, ha obligat l’Ajuntament de Parets a dur a terme una nova licitació. L’anterior arquitecte s’havia compromès a entregar el projecte executiu a principis de setembre, però no va ser possible a causa de la «sobtada renúncia».

Notícies relacionades

L’import inicial adjudicat a Rosell és diferent de l’import d’adjudicació al nou arquitecte Pérez Piñana, ja que en el primer cas només es va adjudicar la redacció del projecte, que tenia un cost de 18.022 euros. En aquesta segona adjudicació, el govern local ha inclòs el projecte i la direcció d’obra dins del pressupost.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO