Cultura local

El Teatre Can Rajoler de Parets rebrà la comèdia ‘Els gossos’ el 16 de maig

Una comèdia amarga, atrevida i molt crítica amb la classe mitjana de la societat occidental

El Teatre Can Rajoler de Parets rebrà la comèdia ‘Els gossos’ el 16 de maig
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès (Vallès Occidental) acollirà el diumenge 16 de maig, a les 19.30 h, la representació de l’obra Els gossos, una comèdia amarga, atrevida i molt crítica amb la classe mitjana de la societat occidental. L’obra, amb una durada aproximada d’una hora i vint minuts, està dirigida per Nelson Valente i compta amb les interpretacions de Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual amb metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a l’oïda. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la «suposadament» assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

Notícies relacionades

El Manel, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura es descobreix capaç de la seva heroïcitat més gran: atrevir-se a mirar des de la consciència.

Més notícies de Parets  a l’edició local d’EL PERIÓDICO