Economia i empresa local

El Punt d’Atenció a l’Emprenedoria de Parets va tancar el 2020 amb 10 noves empreses constituïdes

  • El servei va atendre un total de 28 projectes durant tot l’any

  • Més de la meitat d’emprenedors de Parets, el 57%, són dones

  • El 43% ha realitzat estudis secundaris superiors

El Punt d’Atenció a l’Emprenedoria de Parets va tancar el 2020 amb 10 noves empreses constituïdes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei d’emprenedoria de Parets, Parets Empreses, va atendre un total de 28 projectes durant el 2020, 10 dels quals s’han constituïta través del Punt d’Atenció a l’Emprenedoria (PAE).

Parets Empreses també ha fet tasques d’assessorament, acompanyant empreses municipals durant els seus primers anys de vida. En concret, el servei va realitzar 25 visites d’aquest tipus el 2020.

D’altra banda, el consistori ha compartit una anàlisi del «perfil de les persones emprenedores» de la ciutat, en el qual ha analitzat, segons els registres de l’any passat, quines característiques reuneixen els emprenedors del municipi.

Les dades

Així, segons les estadístiques recollides, el 57% d’emprenedors del municipi són dones, i un 43%, homes. Quant a edats, el 64% tenen entre 25 i 44 anys, el 29% són més grans de 45 i el 7% restant, menors de 25.

Quant al nivell d’estudis, el 28% ha superat la secundària, el 43% ha realitzat estudis secundaris superiors i el 29% s’ha format en estudis terciaris.

Notícies relacionades

Des del consistori recorden que qui vulgui fer ús del servei pot demanar cita al PAE presencialment al carrer Major, trucant al telèfon de contacte (93 573 88 96) o per correu electrònic (promocio.economica@parets.cat).

Més notícies de Parets  a l’edició local d’EL PERIÓDICO