La nit més màgica

Els Reis Mags recorreran tots els carrers de Parets del Vallès

L’entrega de claus per part dels representants de l’Ajuntament als Reis es podrà seguir en directe ‘online’

Els Reis Mags recorreran tots els carrers de Parets del Vallès
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dimarts 5 de gener, a les 18 h, Ses Majestats els Reis d’Orient faran un recorregut per tots els carrers de Parets del Vallès per saludar els paretans. «Cal esperar els Reis a la porta o al balcó de casa», remarquen des de l’Ajuntament de Parets. «Quan s’acostin sentireu nadales», afegeixen des del consistori.

Després del passeig per la ciutat, el govern municipal rebrà les Seves Majestats per fer-los entrega de les claus que obren totes les portes de totes les cases de Parets del Vallès perquè puguin entrar a la nit a deixar els regals.

L’entrega de les claus i els parlaments es podran seguir en directe des de la web municipal i a la pàgina de Facebook del consistori. L’acte, a càrrec de l’Ajuntament i de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, substitueix la recepció tradicional i el repartiment de caramels, que aquest any s’ha canviat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Fanalets per il·luminar la nit de Reis

Notícies relacionades

Durant el mes de desembre, es van repartir fanalets entre els nens de 0 a 10 anys per poder donar la benvinguda als Reis Mags des de les finestres, balcons, terrasses, terrats o portals de les seves respectives cases. 

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA