26 d’oct 2020

Anar al contingut

COL·LECTIU LGTBIQ+

Parets inaugura el punt LGTBI+, un espai d'assessorament i acompanyament al col·lectiu

La iniciativa pretén contribuir a «prevenir i actuar en casos d'LGTBI-fòbia» i a «donar visibilitat a la diversitat sexual, afectiva i de gènere»

El servei oferirà atenció els dijous de 16 a 20 h al mateix Casal de Joves Cal Jardiner i serà necessari demanar cita prèvia

El Periódico

Parets inaugura el punt LGTBI+, un espai d'assessorament i acompanyament al col·lectiu

Pau Venteo

Parets inaugurarà avui, divendres 16 d’octubre, el nou punt LGTBI+ de la ciutat, en funcionament des del passat 1 d’octubre, a l’espai del Casal de Joves Cal Jardiner. Posteriorment a la presentació se celebrarà la xerrada «Reflexions pandèmiques sobre una experiència LGTBI», a càrrec del treballador social Damian Cano

Aquest nou espai, explica l’Ajuntament, pretén ser un punt d’assessorament i acompanyament al col·lectiu a més d’un lloc de referència des del qual impulsar les polítiques públiques d’aquest àmbit al municipi. 

D’altra banda, aprofundeix el consistori, el punt LGTBI+ contribuirà a «prevenir i actuar en casos de LGTBI-fòbia» i a «donar visibilitat a la diversitat sexual, afectiva i de gènere». 

Per poder acudir i fer ús d’aquest servei d’assessorament, informació i acompanyament, els usuaris hauran de demanar cita prèvia mitjançant el correu electrònic del punt LGTBI+ o WhatsApp (667 992 353). L’atenció s’ofereix els dijous de 16 a 20h al mateix Casal de Joves Cal Jardiner. 

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA