OBRES A LA LÍNIA FERROVIÀRIA

300 finques de Parets es veuran afectades per les expropiacions provocades pel desdoblament de la R3

Adif ja ha publicat el document referent al projecte constructiu amb l'objectiu que les persones afectades puguin presentar al·legacions

La regidora d'Urbanisme, Rosa Martí, ha manifestat la «satisfacció» del govern plural perquè amb aquesta acció la iniciativa comença a arrencar

estacion-parets

estacion-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ja ha publicat el document referent al projecte constructiu del desdoblament de la línia R3, entre les estacions de Parets del Vallès i la Garriga, amb l’objectiu que les persones afectades per les expropiacions puguin presentar les seves al·legacions. 

L’expropiació de les finques que s’inclouen al document, segons Adif, és imperativa per a l’execució de les obres. Un total de 300 propietats es veuen afectades per aquesta mesura, a més d’altres que patiran una ocupació temporal en el període de durada de les obres. 

Rosa Martí, regidora d’Urbanisme, ha manifestat la satisfacció del govern plural per aquesta notícia, ja que «amb aquesta acció ja veiem que el projecte per fi arrenca i esperem que aviat sigui una realitat». 

La necessitat d’una estació moderna i adaptada a les necessitats actuals 

Segons ha informat el consistori, la regidora va viatjar recentment a Madrid juntament amb l’alcalde del municipi, Jordi Seguer, per reunir-se amb la presidenta d’Adif i exposar-li les necessitat de Parets de disposar d’una estació de tren moderna i adaptada a les necessitats actuals. 

Des de l’ajuntament destaquen que s’ha demanat a Adif que contempli «la possibilitat que els murs de contenció que es construiran en el nou pas superior siguin prou resistents com per habilitar un espai d’aparcament, amb l’objectiu de crear més estacionament i millorar el pas i accés a l’estació». 

Notícies relacionades

Aquest desdoblament de la línia R3 és una reivindicació dels municipis afectats des de fa temps i des de l’Ajuntament de Parets han volgut fer ressaltar la importància d’un bon transport públic per la millora de la mobilitat i sostenibilitat mediambiental. 

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA