de comú acord

L'Ajuntament de Parets i les famílies acorden no obrir les escoles bressol municipals fins al setembre

Han decidit donar el curs per acabat «per responsabilitat», amb l'objectiu de prioritzar la salut, el benestar i la seguretat dels més petits

190209-xarxa-0-6-la-cuna42

190209-xarxa-0-6-la-cuna42

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de diverses reunions amb els equips directius de les escoles infantils municipals de Parets del Vallès, i una vegada realitzades les consultes a totes i cada una de les famílies dels nens que són alumnes de La Cuna, El Gargot i el Cirerer, de comú acord i amb la voluntat de vetllar pels seus drets, s’ha pres la decisió de no reprendre el servei de les escoles bressol el mes de juny i fer-ho al setembre, coincidint amb el pròxim curs escolar, segons ha informat l’ajuntament vallesà.

Durant les últimes setmanes, el Servei d’Educació de Parets s’ha posat en contacte amb les AMPAs dels centres, i amb totes les famílies dels infants per preveure les necessitats reals del servei, i garantir que, en cas que no s’obrissin les llars d’infants al juny, no es pogués produir un conflicte en la conciliació familiar, o que algun nen es quedés en situació de vulnerabilitat.

Tenint en compte la situació actual, les mesures que s’han d’adoptar, el distanciament i les condicions que s’imposen per reobrir els centres, l’Ajuntament de Parets, el professorat i els progenitors dels nens han decidit donar el curs per acabat, amb l’objectiu de prioritzar la salut, el benestar i la seguretat dels més petits.

La regidora d’Educació, Casandra García, ha agraït als equips educatius de les escoles bressol «la seva implicació, dedicació, i la motivació amb què han dut a terme aquesta situació tan complicada». «Ara, l’ajuntament i tot el professorat estem treballant de manera intensa perquè la tornada a les aules el mes de setembre es pugui fer amb totes les garanties necessàries i amb la màxima seguretat i normalitat possibles», ha dit per acabar.

Notícies relacionades

Durant els pròxims dies, les mestres de les llars d’infants municipals continuaran fent un seguiment i acompanyament a tot l’alumnat, tal com han fet des de l’inici i durant tot el període de confinament.

Més notícies de Parets