neteja contra el coronavirus

Parets del Vallès continua la desinfecció dels contenidors d'escombraries

Aquest dijous s'està actuant a l'espai del Camp de les Peces, on dimecres va obrir un mercat de venda ambulant que va generar molta polèmica a la localitat

neteja-espais-contenidors

neteja-espais-contenidors

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mentre continuï l’estat d’alarma pel coronavirus, l’Ajuntament de Parets del Vallès ha intensificat les tasques de neteja i desinfecció de les àrees de contenidors d’escombraries tant de rebuig, orgànica com selectiva del municipi.

Durant les últimes setmanes s’han dut a terme treballs de neteja al barri de Cerdanet, a Can Manxa, a l’avinguda de la Verge de Montserrat, a la zona comercial de l’avinguda de Catalunya, a l’Eixample, als entorns de la residència Pedra Serra i al CAP Parets, entre d’altres. 

Aquest dijous s’està actuant a l’espai del Camp de les Peces, on dimecres va obrir un mercat de venda ambulant, que va generar molta polèmica a la localitat.

Pel que fa a les tasques de desinfecció, l’alcalde republicà, Jordi Seguer, ha agraït «l’esforç de l’equip de treballadors d’URBASER que continuen a la bretxa per minimitzar els riscos de contagi per coronavirus al nostre poble».

Botigues amb servei a domicili

D’altra banda, des del Servei de Comerç Municipal s’ha elaborat una llista dels establiments que ofereixen servei d’entrega a domicili o altres variants que ajuden a evitar possibles riscos de contagi.

Les botigues i comerços que, a hores d’ara, consta que presten aquest servei són: Farmàcia l’Alegria, la Farmàcia Isern, la Farmàcia del Poble, La Paretense Cooperativa Agrària, la fruiteria Lasao Vallès, congelats La Sirena, Pizza 39, Kebab av. Lluís Companys, Bar Restaurant El Pase, Sorli Discau i Can Boter Carnisseria.

Notícies relacionades

En un comunicat, l’Ajuntament de Vallès ha informat que, si algun ciutadà té un establiment comercial que doni servei a domicili i que no es trobi en aquesta llista, pot posar-se en contacte amb el telèfon del consistori 677124.592, o enviar un whatsapp per incloure-l’hi.

Més notícies de Parets