09 jul 2020

Anar al contingut

TRES CURSOS

L'Oficina de Català de Parets ofereix el C2 de català en format 'online' per a tota la comarca

A mitjans d'octubre es posarà en marxa el Voluntariat per la Llengua, que uneix parelles lingüístiques, formades per un aprenent i un voluntari

El Periódico

L'Oficina de Català de Parets ofereix el C2 de català en format 'online' per a tota la comarca

L’Oficina de Català de Parets del Vallès inaugura l’any acadèmic amb tres cursos. Un del nivell bàsic 1, dirigit al col·lectiu de persones no catalanoparlants; un altre de suficiència 1, equivalent a l’antic nivell C; i l’últim, de nivell superior (C2), corresponent a l’antic nivell D.

Com a novetat, es pot destacar que aquest any el curs del nivell superior s’ofereix en modalitat virtual i, tutoritzat des de l’Oficina de Parets. Així mateix, la formació està oberta a tota la comarca. 

La docència en línia s’imparteix a través de la plataforma Aula Mestra, dins de la web parla.cat.

Quant als altres dos cursos, són presencials i les classes es realitzaran a les aules del Centre de Formació d’Adults (CFA) de Parets. 

En total, el col·lectiu d’alumnes dels cursos de català per a persones adultes s’acosta a les vuitanta i s’han esgotat les places en tots els grups.

El voluntariat

D’altra banda, a partir de mitjans d’octubre també es posarà en marxa l’edició 2019-2020 del programa del Voluntariat per la Llengua. 

A través d’aquest programa, que ja és molt veterà a Parets, es creen les anomenades parelles lingüístiques, formades per una persona aprenent i una de voluntària. L’objectiu és practicar la conversa en un ambient cordial i amable i facilitar que les persones aprenents adquireixin fluïdesa i confiança a l’hora d’utilitzar la llengua.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Català Idiomes