PATINATGE

Parets celebra els èxits aconseguits en els últims campionats del Club Patí Parets

L'Ajuntament acull la recepció dels patinadors pels últims èxits aconseguits a Alemanya i Catalunya

sira-bella

sira-bella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès compta amb un bon planter de patinadors i patinadores a la localitat que, en els últims campionats, tant nacionals com internacionals, han pujat al pòdium d’aquesta modalitat.

Per aquesta raó, aquest dimecres, 18 de setembre, a les 18.30 hores, la sala de plens de l’Ajuntament de Parets acull la recepció de diferents membres del Club Patí Parets, en reconeixement als èxits aconseguits en els últims campionats disputats.

Es tracta de Sira Bella, Bruno Marco i Silvia Rodríguez, que s’han situat com a tercer d’Europa en categoria Cadete, quart en el Campionat d’Europa Juvenil 2019 i sisena d’Europa Sènior, respectivament, en la competició disputada a Harsefeld (Alemanya).

Així mateix, la localitat vallesana també homenatjaràMaría Escalante i Fiona Bernardo, segona en la categoria infantil i tercera en la benjamí, respectivament, en el campionat de Catalunya, que va tenir lloc a Vidreres.

Notícies relacionades

Finalment, l’Ajuntament també vol fer especial menció a les esportistes Johanna Solvas i Aina Martín, convocades per a la Copa d’Europa, que es farà a Itàlia aquest mes de setembre.

Més notícies de Parets