24 HORES DE FUTBOL

Tot a punt per a la 35a edició de les 24 hores de Futbol Sala de Parets del Vallès

L'esdeveniment, que rep el nom de Torneig Jordi Turull Negre, se celebrarà al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez els pròxims 20 i 21 de juliol

180722-24h-futbol-sala-web56

180722-24h-futbol-sala-web56

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana, Parets del Vallès es prepara per a la 35a edició de les 24 hores de Futbol Sala. 

L’esdeveniment que, des de fa uns anys, rep el nom de Torneig Jordi Turull Negre, se celebrarà alPoliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez els pròxims dies 20 i 21 de juliol.

“El Torneig l’impulsa Parets per la República, i Jordi Turull va ser un dels fundadors, per això el nom”, explica la líder del partit a la ciutat, Neus Jordà. “No obstant, fa molt temps que l’esdeveniment s’ha convertit en tota una institució a Parets, gràcies al recolzament de l’Ajuntament i la Diputació,” afegeix.

Els equips que han formalitzat la inscripció són el JG Reformes Inter-Avia Bar Tres Rosas, el Wursi, The Wonders, el Petit Galera-La Plaça 4 vents Futbol Team, el Moyde-Peña Andalusista, el Loterias Graziella-Recader Grau, el Quibus R&S Tallers AFC Service, El Festuka-La Lluita Team, el Persianes JR Chinchilla, l’Alex Motor, els Tremendus, el Pagan Garatge, el Manyacs La Germandat, els Malindrus FC, l’Sporting Carajillo i el Transports J Vegal-Veritas Gestión.

Notícies relacionades

En l’edició de l’any passat el JG Reformes Inter-Avia Bar Tres Roses es va proclamar campió després de derrotar el Wursi a la final.

Més notícies de Parets