Nova obertura

Kentucky Fried Chicken obre un establiment a Parets del Vallès

És el primer restaurant de la cadena nord-americana que s'inaugura a la comarca del Vallès Oriental

El Servei Local d'Ocupació gestionarà el procés per cobrir els 15 llocs de treball que generarà aquesta obertura

pollo

pollo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cadena de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken (KFC), especialitzada en pollastre fregit i amb seu a Louisville, obrirà un establiment a la zona Iveco de Parets del Vallès a finals d’aquest mes de novembre, segons ha informat el portal ‘Somparets.cat’.

Una obertura que significarà noves oportunitats d’ocupació. Serà l’Ajuntament de Parets, de la mà del Servei Local d’Ocupació (SLOP), qui gestionarà el procés per cobrir els 15 llocs de treball que generarà el nou establiment. Concretament es busquen treballadors per cobrir places de personal de cuina, de caixa i de ‘pack’.

Aquest serà el primer restaurant de la cadena nord-americana que s’obrirà a la comarca del Vallès Oriental. Els KFC més pròxims són a Badalona, als centres comercials de Montigalà i Màgic, i a Barcelona, al centre comercial La Maquinista.

Llocs de treball en el mateix sector

D’altra banda, l’empresa de menjar ràpid McDonalds, que també té un establiment al sector Iveco, amplia personal a Parets del Vallès. SLOP gestionarà 10 ofertes laborals per a la cadena d’hamburgueseries.  En aquest cas, es cobriran places de cuina, caixa, atenció al client i neteja.

Davant de l’anunci, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha celebrat l’obertura: "Aquesta col·laboració del nostre ajuntament amb els operadors privats del poble, genera oportunitats laborals per a les persones, per a les paretanes i els paretans. Tot el que sigui sumar en matèria d’ocupació i en benefici de la gent i de les nostres veïnes i veïns és una bona notícia".

Notícies relacionades

El mes d’octubre passat a Parets es va reduir novament l’atur i actualment la taxa és del 8,95%, una de les més baixes de tota la comarca del Vallès Oriental.

Més notícies de Parets