Inici de curs

El biòleg David Bueno inaugura el curs escolar de Parets

L'investigador de Genètica de la Universitat de Barcelona impartirà la conferència 'Educar a través de la sorpresa: com aprèn el cervell'

david-bueno

david-bueno

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès inicia el curs escolar amb una conferència de nivell.  El Doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica de la Universitat de Barcelona,David Bueno, ha sigut el professional escollit aquest any per realitzar la conferència inaugural dirigida a la comunitat educativa, tant als professionals de l’educació, així com a les persones vinculades a l’ensenyament.

La conferència, que tindrà llocdimecres vinent 5 de setembre, de 9 a 12 h, a la Sala Basart Cooperativa, té per títol ‘Educar a través de la sorpresa: com aprèn el cervell’. La trajectòria professional i acadèmica de David Bueno s’ha concentrat en la genètica del desenvolupament i la neurociència i la seva relació amb el comportament humà, i s’ha desenvolupat principalment a Barcelona. Ha sigut investigador a la Universitat d’Oxford i ha fet estades a la Universitat d’Innsbruck (Àustria) i a l’European Molecular Biology Laboratory de Heidelberg (Alemanya).

Notícies relacionades

Ha publicat uns seixanta articles científics, és autor de setze llibres i d’una trentena de llibres de text, i col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació. El 2010 va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General.

Més notícies de Parets