Acord empresarial

Laser Mimar 2000 i l'Ajuntament de Parets firmen un acord per al foment de l'ocupació

Amb aquest pacte, el consistori continua la seva feina de col·laboració amb el sector privat

parets-conveni

parets-conveni

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Laser Mimar 2000 SLU, empresa especialitzada en la transformació metàl·lica, il’Ajuntament de Parets del Vallès han firmat un acord amb l’objectiu d’impulsar polítiques de desenvolupament econòmic i de foment de l’ocupació. L’acte ha sigut presidit per l’alcalde de Parets, Francisco Juzgado, i per Miguel Martínez Aparicio, director general de Laser Mimar 2000.

Aquest conveni respon a la voluntat del consistori d’incidir en el desenvolupament local des d’una perspectiva àmplia, donant la mà al sector privat, i seguint en la línia de col·laboració amb les grans empreses de la zona, com ja han realitzat anteriorment mitjançant el consell industrial.

Notícies relacionades

D’aquest acord destaca l’interès per ajudar les pimes a promoure la millora de la qualificació dels treballadors en la recerca de treball i facilitar accions formatives totalment adaptades a les necessitats de les empreses. I, en contrapartida, vetllar per l’ocupació establint acords amb empreses que prioritzin la contractació de paretans i paretanes.

Més notícies de Parets