Alarma Aigua

Grup Cassa i l'Ajuntament de Parets garanteixen la qualitat de l'aigua

Aquesta setmana un veí de la localitat assegurava a les xarxes socials que sortien petits cucs de l'aixeta de casa seva

mano-agua

mano-agua

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa responsable del servei de proveïment d’aigua a Parets del Vallès, el Grup Cassa, il’Ajuntament  d’aquesta localitat han hagut de defensar públicament la qualitat del producte, després que un consumidor, veí pròxim a les obres del casc antic, assegurés a les xarxes socials que petits cucs transparents sortien de l’aixeta de casa seva, la qual cosa havia generat un gran enrenou.

L’empresa, en un comunicat, ha assegurat que després d’haver fet “controls extraordinaris de seguretat” ha descartat“cap incidència de qualitat i que l’aigua que es distribueix en el municipi compleix amb totes les garanties sanitàries que estableix la reglamentació tecnicosanitària vigent”.

I tenint en compte la visita realitzada pels seus tècnics en el municipi conclou que “els organismes van poder aparèixer a la instal·lació particular” i recorden que els propietaris tenen l’obligació de tenir en un bon estat de manteniment qualsevol dipòsit d’aigua o piscina. En conclusió, ho consideren un cas aïllat i particular.

Notícies relacionades

En la mateixa línia, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha defensat clarament la qualitat de l’aigua del municipi.  “Les obres del carrer Major no poden afectar de cap manera la qualitat de l’aigua. Hi ha coses que s’haurien de poder portar als tribunals: no es poden crear falsos alarmismes i falsedats. En aquest cas, va ser una persona concreta que va crear una alerta infundada. Els tècnics van anar a casa seva a comprovar-ho. Els veïns de Parets poden beure aigua de l’aixeta tranquil·lament. Jo ho faig. L’aigua de Parets compleix totes les normes de seguretat i qualitat”.

Més notícies de Parets