Un equip de Parets queda tercer a la Garmin Team Trail

El corredor Esteve Oliver reconeix que va ser "una experiència única"

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

Diversos atletes de Parets van participar a la primera edició de la Garmin Team Trail diumenge passat, una carrera molt dura per la calor i els 200 km de recorregut amb 6.000 metres de desnivell positiu.

Van ser 8 etapes que van recórrer Catalunya de nord a sud, les quals els participants van resoldre en grups de 4 i amb relleus. Els equips participants van ser 89, i entre ells va destacar el 'Flexor runners 42.2', l'equip format per la botiga d'esports de Parets 'Runners 42.2', en el qual milita el corredor de Parets Esteve Oliver. L'equip va acabar la carrera en tercera posició.

ULTRAPARETANS

A la carrera també va tenir una actuació destacada l'equip d'Ultraparetans, amb David Vicente, Miguel Ángel López, Vanesa Pérez i José Álvarez, que van acabar setens en mixtos i dinovens a la general.

El Buff Pro Team va ser l'equip que en aquesta primera edició va pujar a la primera posició del pòdium.

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Notícies relacionades

En declaracions a la ràdio local Rap107, Esteve Oliver va reconèixer que "va ser una carrera molt llarga, vam estar 24 hores desperts, però va ser una experiència única i va ser molt especial. Em va recordar a la carrera Montserrat-Parets, amb paisatges preciosos i recorreguts espectaculars".

Més notícies de Parets