La nit de Hollywood

Així ha sigut l’actuació de Beyoncé en els Oscars 2022

Així ha sigut l’actuació de Beyoncé en els Oscars 2022

AFP / Robyn Beck

1
Es llegeix en minuts

Qualsevol que hagi disfrutat d’un concert en directe sap que Beyoncé és la gran diva dels escenaris. Són pocs els que poden ballar i cantar alhora, sense perdre l’alè ni el compàs de la música, però el cert és que no només és això. Els seus espectacles són xous que qualsevol podria definir com un viatge al cel, això, sí, quan acaben, ens enfrontem a una caiguda difícil d’assumir.

Aquesta nit, Beyoncé ha tornat a ser protagonista. La diva i deessa de la nit ha reviscut amb una actuació a diversos quilòmetres d’allà, interpretant amb orquestra i un elenc de ballarines la cançó nominada ‘Be alive’, amb la qual no només ens ha impressionat, sinó que ha aconseguit tornar a deixar el llistó molt alt.

La seva actuació ha sigut la primera de la gala, plena de referències a la pel·lícula que l’ha portat fins a la nominació; una ha sigut la posada en escena, portada a terme en un camp de tennis de Compton.

‘King Richard’

Notícies relacionades

‘King Richard’ és la pel·lícula per a la qual Beyoncé aporta el seu gra de sorra amb ‘Be alive’, en què podem veure la narració de la relació de les tennistes Venus i Serena Williams amb el seu pare, Richard Williams, que al seu torn és interpretat per Will Simth, un altre dels nominats de la nit a l’Oscar de millor actor protagonista.

Es tracta, sens dubte, d’un homenatge que Beyoncé ha volgut fer a la carrera d’aquestes dues germanes. Recordem que la cantant té una amistat especial amb Serana, de manera que l’afecte encara s’accentua més.

Temes:

Beyoncé