Llimona & vinagre Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Philip Adkins: l’ex de Corinna vol salvar el rei

L’empresari està tan molest per la manera en què Corinna està tractant el seu amic Joan Carles I que ja la critica obertament i sense pietat, i la titlla de «perillosa i inestable»

4
Es llegeix en minuts
Philip Adkins: l’ex de Corinna vol salvar el rei

SKY Original

Quan els culebrons arriben a la vint-i-cinquena temporada i els seus personatges ja s’han enamorat, casat, divorciat, caigut per un precipici, ressuscitat d’una mort cerebral, tingut bessons i canviat de sexe, sol aparèixer en escena algú del passat que refresca l’ambient i genera noves trames. En una telenovel·la que podria titular-se ‘Una rossa molt perillosa’, Corinna Larsen té el seu ex millor amic Joan Carles I contra les cordes a base de denúncies als tribunals, acusacions d’espionatge i revelacions financeres escabroses. No el deixa en pau en el seu desterrament al desert d’Abu Dhabi.

En els últims episodis, ella esquartera la seva relació, vida i miracles en una sèrie de pòdcasts en què no es guarda res i que aconsegueixen unes xifres d’audiència altíssimes. Però el rei emèrit d’Espanya troba un defensor i confident tan fidel com insospitat: el primer exmarit de l’empresària, que, enfadat per la seva incontinència, no dubta a qualificar-la de «sociòpata narcisista», fent pinya amb el pare de Felip VI. Philip Adkins, que així s’anomena l’escuder, acaba de revelar en un documental que va ser ella la que es va quedar amb els 65 milions d’euros regalats pel rei saudita Abdulaziz el 2008 i que havien pensat repartir-se entre tots dos, segons va explicar la setmana passada en aquestes pàgines Ernesto Ekaizer.

No és la primera vegada que l’home de negocis Adkins surt a la palestra com a valedor de l’octogenari monarca, amb qui ha exercit de mocador per a les llàgrimes. Tots dos són amics des que els va presentar la mateixa Corinna Larsen quan el seu idil·li estava en ple apogeu, comparteixen afició per la caça i s’han recolzat després de la sorollosa ruptura. De fet, el britànic també es trobava present en el famós safari de Botswana del 2012 que va marcar el principi del final del regnat de Joan Carles de Borbó i va acabar amb la seva abdicació del tron.

La cacera organitzada com a regal d’aniversari d’Alexander, el fill de l’alemanya fruit del seu segon matrimoni, va ser relatada sense pietat per ella en un capítol del seu serial sonor ‘Corinna y el Rey’ titulat ‘Matar a Dumbo’ (impossible oblidar la imatge de l’emèrit junt amb un elefant abatut), en què afirmava que l’accident en el qual es va trencar el maluc, i pel qual l’opinió pública va conèixer la seva infidelitat, es va deure a la seva afició per la beguda. En una entrevista amb la revista ‘Vanity Fair’, Adkins ho rebutjava de ple: «Va ser un privilegi ser allà. Corinna, el seu fill i jo vam passar uns dies boníssims a la sabana africana, ho vam passar molt bé i tenim uns records meravellosos. Va ser un accident terrible i ser en un lloc on no saps exactament on és la cabina o l’altura del llit... et desorienta. És un accident humà i és terrible». Philip Adkins i Corinna es van conèixer a París, quan ell treballava a Citigroup com a banquer d’inversions, i ella, a la Compagnie Générale des Eaux. Es van casar després d’uns anys de festeig el 1991, es van mudar a Londres i al poc va néixer la seva única filla Anastasia, que avui viu als Estats Units després d’estudiar art. Tot i que el seu matrimoni es va trencar el 1995, van continuar mantenint una excel·lent amistat fins i tot després del casament d’ella amb el príncep Casimir Sayn-Wittgenstein, de qui també se separaria.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tots dos ex es van asseure a la taula del desè aniversari d’Alexander celebrat a Suïssa al costat de Joan Carles, per a qui el nen, que ara ja ha complert els 20 anys, era «un fill més». Així ho explicava l’alemanya en el seu pòdcast, creat després d’anys de guardar silenci sobre la seva intimitat, en venjança i desconcertada perquè «imagina que la persona que diu estimar els teus fills i que ets l’amor de la seva vida t’involucra en una investigació criminal». També relatava que al llavors cap d’Estat espanyol li fascinava disfrutar d’una vida normaleta i informal amb les seves barbacoes i les seves sortides campestres a una finca pròxima a la Zarzuela. 

Notícies relacionades

L’empresària presumia d’haver forjat una família ben avinguda amb els homes de la seva vida, tots rics o aristòcrates, fins a la seva abrupta ruptura amb l’emèrit. Perquè ara Adkins s’ha passat al bàndol borbònic, i està tan molest per la manera en què ella està tractant el seu amic que ja la critica obertament i sense pietat, i la titlla de «perillosa i inestable» i li retreu desitjos de revenja i un amor sense límits pels diners.

«Espanya va donar a Corinna un breu moment d’atenció pública i ara ha de lidiar amb la dolorosa realitat de ser poc interessant i insignificant», va afirmar no fa gaire als mitjans. I va remarcar, letal: «No hi ha cap cirurgià plàstic ni cap banquer que pugui canviar això».