Apunt

El cas Negreira, a Netflix

2
Es llegeix en minuts
El cas Negreira, a Netflix

Enric Fontcuberta / Efe

Resum del que s’ha emès: en la seva primera declaració vaig veure un Laporta desconegut, mirant a la càmera de Barça TV (a veure, que darrere de la càmera hi ha una persona a qui el Presi menysté, a ell i als seus companys i els utilitza quan li convé): «Culers... van darrere nostre, aquesta notícia surt ara i no és casualitat». Collita de Montal, 1971.

Per tant, la meva solidaritat amb Àlex Santos, ‘dircom’ del Barça, que en aquell devia voler que se l’empassés la terra. «No puc fer res amb aquest home», devia pensar. Si l’Àlex hagués estat a l’altra banda de la trinxera, segur que hauria posat el crit al cel. #IHoSaps. Jo també em menjava marrons amb Fdez. Abajo i rèiem molt.

En la segona compareixença de Laporta, sense acceptar preguntes (collita de Rajoy, 2017), focalitza la seva lluita amb Tebas. Però, Jan. ¿I... Els papers? Guanyar temps, si. Però... ¿Les factures? ¿Alguna prova? Res. Devia pensar: «Deixem que passi el temps i que el dia a dia erosioni el tema. Tenim la premsa a favor. A l’estiu ja els vam demanar ajuda per fer fora els veterans».

Però és que el que ha passat és molt gros. Imagineu que el Sique Rodríguez madrileny anuncia: «Durant 15 anys el Reial Madrid ha pagat el fill de Sánchez Arminio». Doncs a Barna es munta una mani a Urquinaona. Com a mínim.

I jo estic convençut que Negreira va fer poc (o res) per donar lligues al Barça (tenien un extraterrestre anomenat Messi), però va treure al club 7 milions i escaig. Com diria Jep Cabestany: «Un CAMPIÓ». Per cert, tant que s’ha criticat Bartomeu. ¿Alguna veu del periodisme l’ha aplaudit al ser EL PRIMER de CINC presidents a rescindir el contracte amb Negreira? ¿Hola?

I tampoc estic tan segur que no passi res. Em sorprèn el silenci còmplice de la Federació Espanyola (¿a canvi de què, Rubi?) i compte amb la UEFA i la FIFA que tot i que no estan per donar lliçons de moral, no els cauen els anells a sancionar qui els dona la gana. Compte que el càstig culer pot venir de l’estranger.

¡Ah! i aquest cap de setmana, aplaudeixin els àrbitres, que han llepat i no tenen ni socis.

Notícies relacionades

«Calla, calb periquito, que, per ser-ho, millor que no parlis del Barça»

¿I vostè del Madrid?