Article d’Imma Sust Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

¿Per què fan tanta por les nostres mamelles?

Quan jo era petita veia un programa que es deia ‘Àngel Casas show’, on sortien dones ensenyant les mamelles i no passava res

1
Es llegeix en minuts
¿Per què fan tanta por les nostres mamelles?

No és cap tonteria el que canta Rigoberta Bandini. Les nostres mamelles fan por. La prova és que aquesta mateixa setmana a TV-3, la televisió pública de Catalunya, la portaveu del Govern, Patricia Plaja, és entrevistada en el programa dels matins i a mitja entrevista, com per art de màgia, el seu vestuari passa de ser una samarreta amb un escot d’allò més normal a una americana sense rastre de l’escot. No passaria res si aquest canvi sobtat hagués sigut fruit de la seva pròpia decisió. Ja sigui pel fred que fa als plats de televisió o pel que sigui. Però la periodista Maika Navarro va deixar clar en directe que així no va ser. Trist i patètic.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

I el pitjor és el tuit que fa la tele per sortir airosa de tot aquest assumpte. Cito textualment: «Hem resolt en directe una situació que percebíem incòmoda». Segons la meva opinió, el verb ‘percebre’ és molt desafortunat i ens dona moltes pistes. Com que es tracta d’una dona, hem d’actuar per ella. Perquè nosaltres percebem. Nosaltres, el sistema heteropatriarcal en gran. Puc semblar exagerada, però no ho soc gens. Em fa esgarrifances, aquest tuit. El masclisme interioritzat és tan bèstia que algú no dubta a deixar-lo per escrit perquè ni tan sols se n’adona.

D’altra banda, és molt ridícul i trist veure com la nostra tele va enrere com els crancs. Que quan jo era petita veia un programa que es deia ‘Àngel Casas show’, on sortien dones ensenyant les mamelles i no passava res. Al contrari, era un clar senyal de modernitat. Una cosa que TV-3 i la tele en general ha perdut completament. Intentant ser massa correcta, s’ha convertit en una cosa absurda i avorrida. Tractant l’audiència de tonta. ¿Ens volen fer creure que una política com la senyora Plaja no sap perfectament com anirà vestida quan és entrevistada en un mitjà de comunicació? El que m’agradaria saber és per què ella es va deixar.

Temes:

Feminisme