ANÀLISI

Conflicte d’interessos

1
Es llegeix en minuts
Conflicte d’interessos

A Joan Laporta se li poden criticar moltes coses, però mai que no representi el club allà on el Barça disputa una final. Puntual a la seva cita, el president arribava a Belgrad per al debut de l’equip de bàsquet a la ‘final four’ contra el Reial Madrid.

Dimecres no va voler revelar a Catalunya Ràdio on seria dissabte en cas que els de Jasikevicius guanyessin. ¡Ai! La final que pot donar el segon títol de Champions consecutiu al Barça femení de futbol coincideix amb la final de Belgrad.

«Tinc un gran neguit», argumenta Laporta, «però el femení ho té més fàcil i el bàsquet és més complicat».

¿Dubtaria si l’elecció fos entre bàsquet i futbol masculí? 

El Barça femení arrasa. Després d’aixecar la Supercopa i guanyar la Lliga Iberdrola amb 30 victòries en 30 jornades aspira al pòquer guanyant l’Olympique de Lió i la Copa de la Reina. Fa un any, amb Laporta a Göteborg guanyava la Champions per primera vegada i completava un històric triplet. 

Les de Giráldez omplen el camp i portaran 15.000 aficionats a Torí. Tenen la guanyadora de la Pilota d’Or, que el dia del partit amb el Madrid va duplicar en vendes el jugador del masculí que més ven.

Sí, Alexia Putellas va vendre el doble que Pedri. I si guanyen la segona Champions dissabte, tindran la primera rua pels carrers de Barcelona, paraula de Colau.

Queixes atlètiques

Notícies relacionades

Un expert a vendre il·lusió i pujar al carro més inversemblant, (fins i tot el que els de Xavi podien lluitar per la Lliga) no pot quedar-se enrere davant una realitat que li passa per sobre, ara que ja es coneix les jugadores, no com quan es va presentar a les eleccions...

A l’Atlètic femení estan indignades pels dos penals que van ficar el Reial Madrid a la Champions en les dues últimes jornades deixant fora les blanc-i-vermelles. La Lliga Iberdrola no té VAR. Yolanda Parga, exàrbitra internacional, és la responsable de l’arbitratge femení del CTA i ja ha rebut les queixes de Lola Romero, presidenta de l’Atlètic. El marit de Parga és Carlos Megía Dávila, exàrbitre, avui delegat del Reial Madrid. A Las Rozas sembla que el concepte «conflicte d’interessos» no s’aplica.