Apunt

El que hi ha a la Champions

2
Es llegeix en minuts
A1-125051266.jpg

A1-125051266.jpg / JORDI COTRINA (EPC)

L’aterratge forçós del Barça en aquesta edició de la Champions va acabar amb la frase de Piqué «és el que hi ha» en una confessió tan sincera com alarmant. Dimecres a la nit la frase va cobrar sentit nacionalment. El que hi ha o hi va haver en aquesta primera jornada va ser la sensació de ‘déjà vu’ veient el Reial Madrid treure tres punts in extremis com tantes vegades, encara sense fer un bon partit. Però amb aquesta manera de competir a Europa que no sol perdre ni en les seves hores més baixes.

El que hi va haver al grup de la mort va ser un xoc entre dos grans entrenadors, Simeone i Conceição, que van plantejar un partit dur, travat, sense concedir un metre al rival i en quèl Luis Suárez amb prou feines va entrar en joc. L’Atlètic que veiem a la Lliga no va aparèixer contra el Porto. I gràcies al fet que el VAR va veure la mà en el gol dels portuguesos. El que no hi ha al Metropolitano és perdó a Griezmann. Se l’haurà de guanyar a gols el francès, el carinyo i la titularitat. Per més que el Cholo estigui feliç de rebre’l, el lloc va caríssim i la grada no perdona tan fàcilment. L’exigència ha pujat el llistó.

El culpable no és només Koeman

Notícies relacionades

El Vila-real es va veure guanyant l’Atalanta, com setmanes enrere al Metropolitano l’Atlètic, també amb gol de Danjuma, i el van empatar al final com aquell dia. És el que hi ha, això és la Champions. I aquí cal sobreviure, com va fer el Sevilla sota la pluja en el partit més boig de la ronda contra el Salzburg. Això sí, treure un punt quan has tingut 3 penals en contra al primer temps és un èxit, vist l’estat de nervis que van demostrar Lopetegui i els seus jugadors davant l’assetjament en la seva àrea.

Fins i tot en 5 ocasions va utilitzar Gerard la paraula competir i els seus derivats en la seva primera frase al micro d’M+. «Hem competit»... «Estic convençut que acabarem competint»... «Ser més competitius». Doncs no, el Barça no va competir contra el Bayern, per això li van encaixar 3 gols. En lloo la sinceritat al reconèixer que «és el que hi ha». Però, d’«el que hi ha», el culpable no n’és només Koeman. Fins i tot a aquest Barça post-Messi cal exigir-li més i no justificar-ho tot amb la coartada econòmica.  

Temes:

Champions