Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Emocional i físic

El dolor físic, quan arriba, és insuportable i, quan passa, l’oblides. El dolor emocional és just el contrari: quan apareix per primera vegada mai imagines el mal que farà amb el temps

1
Es llegeix en minuts
Emocional i físic

Article 737. Sempre en els finals de les èpoques difícils, n’hi ha que saben acceptar que aquest final no ha arribat i que falta l’últim impuls, i n’hi ha també que són pacients, que no significa que sàpiguen esperar, sinó que saben disfrutar de l’espera.

Crec que aquesta pandèmia està deixant molta gent retratada, que un dia haurà de donar explicacions sobre el seu comportament, no als seus, sinó a si mateixos, en un futur. Sens dubte, els anys donen i treuen raons i, sobretot, et deixen retratat davant les teves decisions, els teus encerts i les teves equivocacions.

Tinc un amic de 90 anys que sempre em parla de la importància de l’edat i del dolor. Del dolor diu el següent... Bé, potser us ho explico després del millor de la meva setmana.

3r lloc. ‘El chiringuito’ (Mega). M’encanta la dupla estiuenca entre el Lobo Carrasco i Álex Silvestre, tots dos impregnen cada argument de felicitat, tot i que en nombroses ocasions pensin el contrari.

2n lloc. ‘Beautiful thing’, escrita per Jonathan Harvey. Passen els anys i aquesta meravella de pel·lícula, sobre estimar les diferències, segueix brillant, i més en aquests temps que la intolerància ens ha portat a un passat que crèiem ja oblidat.

1a posició. ‘Praia dos Moinhos’. Aquest bonic tema d’Alfred Garcia et porta al millor dels records i al més terrible de la seva efervescència. Una increïble cançó que et desperta la felicitat i l’alegria.

Notícies relacionades

I el meu amic de 90 anys diu sobre el dolor físic que sempre és semblant: quan arriba és insuportable i quan passa l’oblides. El dolor emocional és just el contrari: quan apareix per primera vegada mai imagines el mal que farà amb el temps. Emocions supremes que et converteixen en el que ets i, sobretot, en el que seràs.

Aquest és l’últim article abans de les vacances. Després de 14 anys sense parar, m’agafo un descans aquest estiu i ens tornarem a retrobar al setembre, estimats lectors. Segur que la pandèmia estarà en un altre estadi i la nostra energia i el nostre dolor ens haurà fet més savis. ¡Bon estiu!