I A MANCHESTER, GRANISSANT

Leo Messi, els dimarts al sol

2
Es llegeix en minuts
Leo Messi, els dimarts al sol

Jo ho sento, però pot ser que aquest boig, però boig rematat o tingui algun defecte més dels que ja tinc detectats, però no vaig poder per menys que posar-me a veure el Manchester City-PSG (4-1 en el global de l’eliminatòria, que és cosa seriosa) amb la perspectiva que m’oferia, no només el camp ple de neu i la calamarsada que estava caient a Manchester un preciós 4 de maig a Barcelona, sinó el vídeo que Leo Messi o, potser, Antonella, van publicar a les seves xarxes socials menjant, sota un sol de justícia, a la platja de Castelldefels, al xiringuito del seu amic Luis Suárez.

Insisteixo, no negaré que, atesa l’enorme superioritat del fantàstic equip de Pep Guardiola davant l’arximilionari PSG (bé, els dos tenen els diners per càstig i de procedència semblant, com diria aquell: els ve d’un Estat), em passi el partit pensant (ja els he dit que alguna cosa m’ha de passar) en aquesta postal que, per cert, si fos llest (i ho és una estoneta) hauria d’utilitzar Joan Laporta a l’hora de negociar amb el senyor Jorge o amb el mateix Leo: granissant i balbs de fred a Manchester i al solet que més escalfa a la platja de ‘Castefa’ ¡com se n’anirà Messi de Barcelona! ¡per ‘D10S’!

El penúltim fracàs del PSG

El cas és que atès el repetitiu desastre europeu del PSG, que s’ha gastat 2.000 milions d’euros en intentar guanyar la Champions, que és l’únic que li interessa, és possible que al cavaller Nasser Al-KhelaÏfi, ara protegit i amic d’Aleksander Ceferin, no se li acudeixi una altra cosa que trencar amb la UEFA, trucar a Florentino Pérez i perseguir la Superlliga, que potser li surt més barata.

Notícies relacionades

I és que, ara, ¿què passarà? ¿Se n’anirà Mbappé, que quina semifinal ha fet: el ridícul a l’anada i a la grada, lesionat, a la tornada? ¿continuarà plorant Neymar perquè el Barça el torni a fitxar, malgrat que l’estima més la premsa que els seguidors blaugrana, que ja han votat en enquestes diverses que no el volen tornar a veure pel Camp Nou? ¿o tots dos, Mbappé i ‘Ney’, li demanaran al xeic o a qui tingui la clau d’aquesta immensa (i interminable) caixa forta dels petrodòlars que li faci una oferta, de veritat, a Messi?

Insisteixo, Laporta, si fos més pícar i intel·ligent del que sembla (i ho és) hauria d’utilitzar la postal dels ‘dimarts al sol’, per fer-li un bon pessic a Leo, que moltes ofertes no ha de tenir, no.

Temes:

Barça