APUNT

Buscar l’alegria

1
Es llegeix en minuts
Buscar l’alegria

Convé tornar l’alegria al soci culer, ha proclamat en campanya un dels candidats a la presidència del Barça. Feia un parell de partits que Koeman i els seus jugadors s’anticipaven al feliç propòsit. No obstant, la festa sevillana no és eterna. A Pamplona hi van viatjar amb unes espurnes menys. Ni indici de l’exuberància física i la vitalitat motivacional de l’altre dia al Camp Nou davant el testimoni directe dels tres aspirants a la llotja. El millor que pot dir-se és que no hi va haver sorpresa amarga a les postres del partit com contra el Cadis. Però ensurt, algun n’hi va haver. Fins que va aparèixer l’obús d’Ilaix, noi amb flor.

Aquest diumenge arriba finalment el molt necessari dia de les eleccions. S’ha fet esperar més que un partit complet de Griezmann. Per al segon, això del francès, caldrà esperar assegut. Òbviament, no va succeir a El Sadar a la seva tornada a la titularitat. Paciència per al que encara crea. Amb el resultat electoral, en canvi, es podrà començar a redreçar una macroempresa en números molt vermells, deprimida a les oficines, que certament necessitarà l’alegria i el rigor del nou president. 

Notícies relacionades

Fins que, entrada la nit, no coneguem el successor de Bartomeu –el brivall contemporani-, els somriures venen abonats per un altre bon resultat (vuitena victòria a domicili consecutiva, es diu ràpid) i, clar, per Ilaix Moriba, que es propulsa a la fama de manera fulgurant, similar a com va començar Ansu Fati

Cada vegada que entra al camp passen coses interessants. Se li endevina un enorme potencial i desarbora amb la seva aura refrescant. «Això m’ho emportaré a la tomba», va dir sobre el seu gol a l’acabar el partit amb juvenil franquesa. El Barça es va beneficiar de la connexió imperible entre Messi i Alba (la passada de l’argentí, per mil vegades vist anteriorment, no pot deixar de ser comentada i admirada) i de la valentia de Koeman, que està plantant per al futur. Més enllà de si es guanya o no alguna cosa aquesta temporada, a l’holandès se l’haurà de recordar per tota aquesta renovació. Comporta un creixement sentimental de l’afició per la plantilla. I per aquí comença l’alegria.

Temes:

Osasuna Barça