Apunt

Que n’aprenguin

1
Es llegeix en minuts
Que n’aprenguin

La setmana ve forta per al Barça. Va començar amb la detenció de l’expresident, va seguir amb la remuntada que val una final de Copa i acabarà elegint democràticament la junta que haurà de portar les regnes de la travessia del desert que li espera al club.

El sobresalt de la detenció de Bartomeu per part dels Mossos, al costat de la seva mà dreta Jaume Masferrer, acompanyats inicialment de Grau i Gómez Ponti, va despertar dubtes. ¿Casual o causal que succeís a pocs dies de les eleccions, quan el cas mal anomenat Barçagate havia sigut destapat fa ja un any per la cadena SER? ¿Per què ara? ¿A qui beneficia?

Probablement a cap dels dos candidats que es jugaran la presidència. Tots dos estan clarament als antípodes de Bartomeu. I segons es van filtrant detalls del modus operandi de la trama, pitjor pinta té la cosa. Per això els socis tenen una enorme responsabilitat, encara més si es pot, en aquestes eleccions a la presidència d’un club fa una dècada que està judicialitzat.

Netejar la imatge

Toca canviar el model, una frase que està de moda però que convé portar a la pràctica a consciència perquè sigui una nova i saludable manera de fer les coses i de portar el club l’encarregada de netejar a fons la imatge del FC Barcelona. Que el «Més que un club» no sigui una frase pintada als seients, buida de significat.

Respectant la presumpció d’innocència i la tasca de la jutge, que decidirà si hi ha delicte o no, provat està que es va contractar I3 Ventures per monitoritzar les xarxes socials i, diguem-ne, enaltir la figura de Bartomeu difamant tots aquells crítics cap a la figura del president. Incloent-hi jugadors, familiars, periodistes i fins i tot exdirectors de comunicació del club...

Perfil baix

Notícies relacionades

¿Qui havia de dir que aquest president de perfil baix, de discurs educat i respectuós, fins i tot políticament correcte en temps de tempesta política, bon amfitrió a les llotges, sense estirabots en públic, estaria tan preocupat per la seva imatge i per difamar els seus ‘haters’ a qualsevol preu?

Vist això, renovar Leo Messi sembla secundari. El Messi que necessita el Barça ha d’asseure’s a la llotja des de dilluns.