El discurs anticientífic

Imbècils

La majoria de negacionistes a Espanya són de classe alta fatxa. És l’última reacció dels esnob. El tràgic és que s’uneixen al gremi gent pencaire que d’aquesta manera se senten dels «escollits».

1
Es llegeix en minuts
Imbècils

Als negacionistes us prenen per bojos i no ho sou. Si tinguéssiu una patologia psiquiàtrica mereixeríeu un respecte. No sou bojos, sou imbècils. Sou imbècils els que, repetint com cacatues el que proclama la ultradreta a internet, assegureu que això de la Covid no és més que una grip i que no s’ha de portar mascareta. Sou Trump negacionistes. Si us recomanessin treure-us la roba interior, ho faríeu complint devotament els designis de fatxes com l’alemany Michael Ballweg que s’està fent d’or amb els «regals» que arriben al seu compte corrent. Si us demanen un dia que en lloc de mascareta us poseu les bragues o els calçotets al cap ho fareu sense dubtar-ho ni un instant. 

En efecte, no us respecto. La meva falta de consideració personal és l’única actitud moral que us puc brindar. Si de cas parlem si algun dia deixeu enrere el vostre univers d’estupidesa, bestiesa i insensatesa i abandoneu la secta. La Interpol ha alertat fa poc més d’una setmana que grups d’extrema dreta capitalitzen les organitzacions europees negacionistes del coronavirus, en accions coordinades per radicalitzar el moviment.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La majoria de negacionistes a Espanya són de classe alta fatxa. És l’última reacció dels esnob, els elitistes, els envanits i els arrogants. El tràgic és que s’uneixen al gremi gent pencaire que d’aquesta manera se senten dels «escollits».  

Notícies relacionades

No desitjo que tingueu mai la malaltia que negueu, ni sapigueu mai en què consisteix no poder respirar. Sou vosaltres, al no portar mascareta, els que jugueu a la ruleta russa. Sou vosaltres els que podeu transmetre la Covid als que no són de la vostra sinistra camarilla.

No cal dir que, per culminar el vostre esborronador judici, també sou antivacunes. Gran recital de tant batxiller inacabat o de tanta desconsideració acumulada. Sou l’obscurantisme inquisitorial i anticientífic. Sou a la masmorra de la inèpcia i us creieu puerilment lliures. Si agafeu la Covid, pagueu-vos el tractament de la vostra insigna butxaca. n