IDEES

Companys de carícies

La decisió del Govern belga és una cosa molt bonica i una definició perfecta d'aquestes persones properes que no són família i que et donen suport en els moments complicats

1
Es llegeix en minuts
abrazos

abrazos / RICARD CUGAT

Article 718. Aquesta setmana hem tingut bones notícies. Dilluns ens hem assabentat que una de les vacunes comença a donar dades preliminars i aquestes han sigut bones. Tinc un amic científic a qui, al principi de la pandèmia, li vaig demanar que em passés les passes que aniríem cremant fins que tot se solucionés i que m’indiqués quan calcularia que serien.

Em vaig emocionar quan vaig veure que havia endevinat gairebé la data exacta en què arribarien les primeres dades de les vacunes. Conservo aquest pla de ruta que va redactar perquè crec que, a poc a poc, cremarem les etapes que estan escrites fins a arribar a la data final que va posar que era... Bé, millor us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘Alerta aeropuerto’. La versió xilena d’aquest addictiu programa té la força de la realitat i de les pors de cada persona que decideix entrar a un país per una raó poderosa.

Segon lloc: ‘Corazón’. Jaime Lorente aconsegueix amb el seu primer ‘single’ una cançó plena d’ànima i creada amb una gran passió i un gran missatge incrustat.

Primera posició. ‘Soulmates’ creada per William Bridges i Brett Goldstein (Movistar+). El primer capítol és una meravella distòpica que et regira l’ànima amb imaginació i tendresa.

Però abans d’explicar-vos la data d’acabament de la pandèmia que va posar el meu amic científic en aquest pla de ruta, volia parlar-vos d’aquests companys de carícies que el Govern belga ha permès que visitin les persones.

Notícies relacionades

Em sembla una cosa molt bonica i una definició perfecta d’aquestes persones properes que no són família i que et donen suport en els moments complicats. I estic molt segur que aviat arribarà una altra figura important: ‘allò que et defineix i que necessites’. I és que tots necessitem alguna activitat molt concreta, gens contagiosa però bàsica, per al teu dia a dia. I hauries de poder realitzar per continuar sent el mateix.

Per cert, el meu amic científic va escriure el 21 de març del 21 com la data en què finalitzarà aquesta pandèmia. ¡Bon diumenge!