IDEES

Banyes de croissant

1
Es llegeix en minuts
jmdiaz54278977 this image released by hbo shows brian cox as logan roy in a200801132649

jmdiaz54278977 this image released by hbo shows brian cox as logan roy in a200801132649

Article 703. Sempre he pensat que els petits detalls retraten les persones. Tinc un amic que sempre es menja les banyes del croissant, la resta no li interessa. Sempre he pensant que un psicòleg podria armar una bona teoria d’aquest simple gest.

Però si m’entusiasma alguna cosa d’aquest amic és com s’avança als esdeveniments. I és que des que el conec fa una cosa que crec que és molt útil, requereix treballar-hi en el passat però també et desestressa en el futur. I és que sempre...  Potser us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘Succession’. Creada per Jesse Armstrong (HBO). Després de la pluja de nominacions als Emmy he començat a veure aquesta sèrie i m’entusiasma el treball de Brian Cox, que fa una interpretació extraordinària.

Segon lloc. ‘Zac Efron, con los pies en la tierra’ (Netflix). M’agrada aquest programa documental. La idea de buscar les diferències de cada part del planeta aconsegueix enganxar. El capítol sobre Sardenya i els seus centenaris traspua molta felicitat.

Primera posició. ‘En primera línea’, escrit per Gabriel Heras. (Península). El Gabriel aconsegueix humanitzar la sanitat amb el seu relat en primera persona. Aquest llibre ajuda a comprendre el coronavirus i a preparar-te per lluitar-hi si un dia has d’entrar en una uci.

Avançar-se a les crisis

I tornant al meu amic, ell s’ha especialitzat a avançar-se a les crisis. Des que el conec té llibretes senceres plenes de dades i moltes respostes per solucionar problemes d’aquests que arriben de sobte. És a dir, sap què fer si se li queda la clau a la porta, si té otitis, si se li mor algú, si se li trenca una tuberia o si es deprimeix... 

Diria que en la seva llista hi ha més de 130 inconvenients que quan et passen trigues a reaccionar i potser prens la decisió més incorrecta.

Notícies relacionades

Sempre m’ha entusiasmat la gent previsora, fa poc em va ensenyar els seus consells per si li arribés la Covid, realment impressionant. Tot i que continuo sense comprendre per què només es menja les banyes del croissant. ¡Bon diumenge!