Desitjos i anhels

Albert Pla torna a utilitzar aquest murmuri reflexiu que et descol·loca i et porta a una estranya felicitat a '¿Os acordáis?'

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp53774057 icult200616162706

zentauroepp53774057 icult200616162706 / LAURA GUERRERO

Article 699. I estem a només un número de l’article 700. Farà 700 setmanes que estem junts ininterrompudament, gairebé 14 anys. Realment emociona només de pensar-ho. Espero que la setmana que ve puguem celebrar-ho amb una columna especial.

En aquest article vull parlar-vos d’una cosa que he constatat aquesta setmana. Tres amics m’han comentat que durant el confinament han descobert que hi ha coses que pensaven que els interessaven molt i que en realitat els avorrien. I crec que això ens ha passat a tots, perquè hem tingut prou temps per endinsar-nos en aquell ‘hobby’ que sempre crèiem que ens entusiasmaria i la realitat és que no ens ha motivat... Potser millor us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘Lazos de Sangre’ (La 1). Em va agradar el programa dedicat a Martes y Trece. Crec que tots dos van donar la seva versió de manera molt honesta, i descobreixes que els desacords artístics sempre són complicats d’entendre per als de fora.

Segon lloc. ‘Love, Victor’, creada per Isaac Aptaker i Elizabeth Berger. M’agrada l’elecció de personatges i aquest to hispà que ofereix un gir interessant a una història ja coneguda.

Notícies relacionades

Primera posició. ‘¿Os acordáis?’. M’entusiasma aquesta cançó d’Albert Pla, em recorda aquest to que utilitzava en els seus primers temes. Torna a utilitzar aquest murmuri reflexiu que et descol·loca i et porta a una estranya felicitat.

I com us explicava, un amic meu m’ha dit que pensava que durant el confinament els dards serien la seva vida, un altre que portava la pintura als gens i un tercer m’ha explicat que el seu somni era menjar-s’ho tot en un plat de gos, i cap dels tres ha gaudit amb aquests desitjos. El curiós és que tots tres m’han explicat que s’estan construint un despatx a casa. Fa anys era una habitació de la casa que sonava a antiga i ara pot tornar a ser necessària. No hi ha dubte que res serà igual al nostre cap. Els desitjos i els anhels es modifiquen diàriament. ¡Bon diumenge!