IDEES

Cercles pròxims

Molts ànims i molta força per a tots els que han lluitat i han perdut en els seus cercles pròxims, perquè aquestes pèrdues són i seran del cercle de tothom.

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp53125609 soc  ataudes funeral coronavirus200613155142

zentauroepp53125609 soc ataudes funeral coronavirus200613155142 / JOSE LUIS ROCA

Article 697. A poc a poc, setmana a setmana, ens anem acostant a aquesta nova normalitat. Aquests dies són moment de retrobar-se amb gent que fa molt temps que no has vist, de vegades per telèfon i altres en directe. Hi ha sempre una pregunta obligada sobre com ha anat el confinament i una altra que és més inesperada i dolorosa sobre... Bé, gairebé us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: ‘I will always love you’, de Safyre. Un d’aquests temes que et porten a una felicitat immediata. Està versionat amb una força i una emoció extrema que et porta a un món diferent, però igual d’agradable.

Segon lloc: ‘El hombre del tiempo’, escrita per Steve Conrad (Movistar+). Una d’aquestes pel·lícules bellament interpretades que parla de les petites coses que et toquen l’ànima amb una formidable barreja d’humor i emoció.

Primera posició. ‘Upload’, creada per Greg Daniels (Amazon Prime Video). Aquesta primera temporada m’ha entusiasmat, no tinc dubtes que aquesta sèrie reflecteix a la perfecció aquest món que vivim amb les seves pors i desitjos. De les deu millors sèries que he vist aquests últims cinc anys.

Notícies relacionades

La segona pregunta que tothom et fa és gairebé un desig. Tothom vol saber si el coronavirus li ha tocat a algú pròxim teu. És curiós, perquè la pregunta sempre es fa de manera directa: «Espero que no us hagi passat res a tu o a la teva gent...». És curiós, perquè aquesta «gent» intenta englobar família, amics, veïns... Però en realitat, el teu cercle pròxim sempre és més ampli.

Ningú sap com fer aquesta pregunta perquè en realitat desitgem incloure’n més per respecte, però no sabem com realitzar-la. Aquesta pregunta ens rondarà durant molt temps i la resposta mai podrà englobar el dolor que hem sentit i compartit tots. Molts ànims i molta força per a tots els que han lluitat i han perdut en els seus cercles pròxims, perquè aquestes pèrdues són i seran del cercle de tothom. ¡Bon diumenge!