IDEES

Prediccions futures

Aquell home savi m'explicava que un dia els robots serien més humans que nosaltres i que abans del 2030 arribarien els extraterrestres per ajudar-nos davant d'una crisi que gairebé ens destruirà

1
Es llegeix en minuts
devs-hbo-1584365677

devs-hbo-1584365677

Article 689. Tinc un amic que sempre em recorda que al llibre ‘El millor d’anar és tornar’, que transcorre a Barcelona el 2073, jo pronosticava que en el futur tothom aniria tapat amb uns vestits pel carrer per no tocar-se ni respirar l’aire d’altres, i que tot era a causa d’una malaltia que havia sigut originada per menjar carn.

Sempre li explico que allò venia d’una cosa que em va explicar fa temps un home de 90 anys que vaig conèixer a l’hospital. Era un home molt savi que sempre em deia que qualsevol generació passaria per una crisi econòmica, una pandèmia i una guerra.

En aquell temps ningú el creia, però ara ja en portem dues de tres. El curiós és que també deia... Millor us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘Amigos para siempre’. M’entusiasma la versió que han fet Los Manolos del seu gran èxit. Et posa les piles i homenatja tots els que estan en primera línia.

Segon lloc: ‘Defender a Jacob’, escrita per Mark Bomback.  (Apple TV+). M’encanta el to d’aquesta sèrie. El primer capítol traspua uns bonics diàlegs i una energia que et sacseja de cap a peus.

Primera posició. ‘Devs’, escrita i dirigida per Alex Garland. (HBO). Una bonica sèrie que en aquests temps agafa més força. Cada capítol és una joia visual que porta suaument cap aquesta trama tan ben traçada.

I el que explicava aquell home savi de l’hospital és que ell creia que un dia els robots serien més humans que nosaltres i que abans del 2030 arribarien els extraterrestres per ajudar-nos davant d’una crisi que gairebé ens destruirà. Sempre em deia que la gent propera reacciona quan sent empatia per tu i això és el que passarà amb els veïns d’altres planetes.

Notícies relacionades

M’encantava sentir-lo durant hores i últimament intento recordar aquells contes amb què ens entretenia, fent-nos els dies més curts a l’hospital i que últimament s’estan convertint en realitat.

¡Feliç diumenge i molta força a tots els que lluiten!