El poder de la imaginació

1
Es llegeix en minuts
mdeluna27281340 teletodo  serie  el convidat con  albert om160622194331

mdeluna27281340 teletodo serie el convidat con albert om160622194331

Article 639. L’altre dia em va enganxar la vaga de controladors aeris a Vigo i el resultat va ser un retard de gairebé quatre hores. La gent, com és natural, va anar perdent el seu somriure, més tard va canviar la seva mirada i al final fins a l’olor corporal va canviar.  En tots va ser així excepte en un home de 90 anys que somreia feliç a tothom que el mirava, fins i tot quan van arribar els passatgers d’un altre avió amb retard, ell els oferia un somriure de benvinguda.

Quan estàvem volant, em vaig acostar a ell i li vaig preguntar com podía mantenir la calma i el bon humor i em va respondre somrient que... Bé, potser us ho explico després del millor de la meva setmana:

Tercer lloc. ‘Com ensinistrar un drac 3’, escrita i dirigida per Dean Deblois. El millor d’aquesta tercera part és la brutal amistat entre el Desdentat i el protagonista. Tots dos tenen pèrdues, però junts aconsegueixen transformar aquestes diferències en guanys.

Segon lloc. ‘Al cotxe’ (TV-3). El capítol 200 protagonitzat per Albert Om va supurar nostàlgia, dolor i felicitat. L’Eloi i l’Albert van aconseguir una complicitat brutal i va ser un homenatge a l’amistat i als pares.

Primera posició. ‘The OA’, segona temporada (Netflix), creada per Zat Batmanglij i Brit Marling. Aquesta meravellosa sèrie té una cosa tan especial que en alguns capítols se’t congela l’ànima i et torna records oblidats que t’arrenquen emocions.   

Notícies relacionades

I tornant a l’home del somriure davant dels retards. Em va respondre que ho aconseguia amb la imaginació, que la gent utilitza equivocadament. Per a ell aquest retard no era tan greu tot i que la gent s’ho pren massa a pit. I va afegir: “Jo quan veig totes aquestes cares preocupades m’imagino que tots tornem del mateix enterrament i això em fa pensar que ens uneix un dolor imaginari per una persona. Tot està en la imaginació, és el passaport perfecte per ser feliç”.

Em va entusiasmar aquest ser tan especial i el seu domini per ser feliç amb la seva imaginació. ¡Feliç diumenge!