Dues mirades

Visitin les seves tombes

¿Quants esforços dedica el Govern per combatre la pobresa infantil o la dignitat dels més grans, quan sis ancians moren al dia esperant els ajuts de dependència?

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp11518260 barcelona 7 10 2009    ancianos para reportaje sobre la depr190131163057

zentauroepp11518260 barcelona 7 10 2009 ancianos para reportaje sobre la depr190131163057 / JULIO CARBO

Desprotegim els nens més vulnerables descuidem els grans, aquesta és la Catalunya que tenim després d’anys de desatendre la despesa social. Sisplau, senyors i senyores del Govern, deixin de culpar Madrid, perquè tant cinisme fa vergonya i ràbia. Això va de prioritats polítiques i de la proporció del pressupost –proporció– que dediquem a la despesa social. Això va d’un dèficit històric resultat d’un nacionalisme conservador que ha dirigit durant dècades el país, de ser líders en retallades i de continuar a la cua en la despesa d’educació, sanitat... Però encara hi ha una cosa pitjor que els números, una cosa que només depèn de la voluntat: ¿quants plens, quants discursos, quants esforços estan dedicant per combatre la pobresa infantilpobresa infantil i la dignitat dels grans? No tot és qüestió de diners, també de gestió i de voluntat.

Notícies relacionades

Senyors, senyores, visitin els familiars de les 11.194 persones que han mort a Catalunyapersones que han mort entre el 2013 i el 2017 esperant els ajuts de la dependència, visitin les tombes d’aquests sis catalans que moren cada dia esperant una residència i expliquin-los que hi ha prioritats de país que passen per sobre de la seva dignitat. Tenen sort, ells, almenys, no els plantejaran problemes en el futur, com aquests nens desatesos.

Senyors, senyores, vostès són un desastre per a la vida de les persones. Això sí, són els millors trilers. Aquí ens tenen: mirant la piloteta.