IDEES

El poder dels bons

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp42345419 deportes  enrique castro  quini180407161431

zentauroepp42345419 deportes enrique castro quini180407161431

Article 583. Volia esperar unes setmanes per dedicar una columna a Quini. Hi ha vegades que, quan mor algú que desperta tanta estima, en pocs dies es multipliquen les mostres d’afecte. 

    

Poc es pot afegir al que han dit ja tants bons amics d’ell. Però sí que m’agradaria comentar dues coses. La primera és que a la gasolinera del barri de les Corts d’on se’l van emportar segrestat hi ha aparegut cada dia un ram de flors. Hi ha vegades que la casualitat fa que un lloc de pas, a causa d’un d’aquests fets brutals que et passen a la vida, es transformi en un lloc icònic del teu pas pel món.

  

 I el segon és… Potser que us ho relati després del millor de la meva setmana.

  

 Tercer lloc. Las estrellas no mueren en Liverpool, pel·lícula escrita per Matt Greenhalgh i dirigida per Paul McGuigan. M’emociona la química entre els seus protagonistes i l’estupenda actuació de Annette Bening, a la qual van robar la nominació a l’Oscar.

    

Segon lloc. 9-1-1, de Ryan Murphy i Brad Falchuk. Una gran sèrie que barreja coses ja vistes però de forma tan innovadora que aconsegueix que t’hi enganxis i disfrutis.

  

 Primera posició. El gran showman, film escrit per Bill Condon i Jenny Bicks, i dirigit per Michael Gracey. Excel·lent i increïble musical que aconsegueix crear una història prodigiosa sobre el poder de les diferències.  

  

 I el segon té a veure amb el caseller on Quini deixava la roba al vestidor del Barça. No sé si ho sabeu, però encara ara es pot veure en cada caseller el nom dels jugadors que el van utilitzar anteriorment.

  

 I, curiosament, el caseller de Quini va ser usat també al seu dia per Frank de Boer, Bakero, Óscar i actualment per Messi. 

  

 No m’estranya que Messi i Quini comparteixin caseller, perquè dins de Messi resideix la grandesa humana de la qual Quini era un dels seus màxims exponents.

    

Un amic meu sempre diu que la seva religió és la gent bona. No hi ha dubte que llavors Quini seria un dels seus déus. 

Notícies relacionades

    

¡Bon diumenge!